BUBS söker sötsugen ekonomi- och kontorsassistent

På BUBS Godis säljer vi godis och choklad som aldrig förr. Men för att hålla samma höga tempo även i framtiden behöver vi utöka personalstyrkan. Just nu behöver vi en ekonomi- och kontorsassistent. Vi söker dig som vill arbeta med orderhantering, planering, fakturering, leverantörsreskontra och en mängd andra närliggande ”kontorsgöromål”. Hos oss är arbetsuppgifterna alltid varierande. Och stimulerande!

Sounds like a sweet deal?
Vi tycker att du ska vara organiserad, prestigelös,serviceinriktad och flexibel. Så står det i typ alla platsannonser, men vi menar det verkligen. Vi menar också att du bör vara ekonomiassistent eller gymnasieekonom i botten. Det går också bra om du har yrkesutbildning inom ekonomi eller har jobbat som ekonomiassistent under flera år. Om du dessutom har kunskaper i affärssystemet Pyramid så är det extra plus. Du är förstås även en fena på svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du fattar grejen med rubriken ovan. What about arbetstiderna? Du jobbar heltid under vanlig kontorstid. Arbetsplatsen är vår anläggning på Torsvik, strax utanför Jönköping. Som en bonus slipper du gömma godis från dina kollegor. Det räcker och blir över till alla!

Sugen? Då tycker vi du skall söka jobbet!
Ansökan med cv och gärna några rader om dig själv skickas senast 28 februari på mail till Ekonomi/HR ansvarig, Maria Askfjäll – maria@bubs.se.
Eventuella frågor besvaras av Maria på telefon 036-31 83 34.
Urval och intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan!