Chilla med BUBS Godis i sanden på Åhus Beach

Precis som förra året är BUBS Godis på plats i Åhus för det årliga eventet Åhus Beach. Vi fortsätter därmed vårt stöd till idrottsevenemang i allmänhet och ungdomsidrott i synnerhet. För oss är det inte bara viktigt att stärka rättigheterna för barn och ungdomar, det är också viktigt att så många som möjligt får chansen att röra på sig under roliga former. Åhus Beach är en perfekt plats för det. Ju fler som rör på sig, desto bättre mår Sverige.

Foto: Daniel Modig, Ikoncept AB

Själva huvudeventet, Åhus Beachhandboll Festival, tillsammans med Åhus Beachfotboll samt musik- och humoreventet Åhus Beach Live, lockar varje år 100 000 människor från Sverige, Danmark, Finland, Norge och Tyskland. Åhus Beachhandboll Festival är världens största turnering av sitt slag med fler än 1400 lag, 17 000 idrottare och ledare från 140 föreningar. Det är också Sveriges mest kända och uppskattade sommarevenemang inom barn-, ungdoms- och seniorhandboll. Matcherna spelas, precis som namnet antyder, på sand på stranden i Åhus. BUBS Godis är sedan flera år Silverpartner till Åhus Beach.

Foto: Daniel Modig, Ikoncept AB

BUBS Godis finns på plats under både fotbolls- och handbollsfestivalen med en tillfällig beach-butik fylld med godis i alla möjliga färger och smaker. I butiken kan besökarna köpa våra Fairtrade-certifierade och gelatinfria påsar (90 g) med skallar samt vår senaste innovation – GEO. Beach-butiken rymmer även en skön, liten lounge där godissugna besökare och idrottare kan koppla av en stund. Utöver detta bjuder vi på roliga give-aways och attraktiva erbjudanden.

Viktiga datum – Åhus Beach
Åhus Beachfotboll, 1–8 juli
Åhus Beachhandboll Festival, 14–22 juli
Åhus Beach Live, 29 juli

Mer information finns på ahusbeach.com