Nyheter hösten 2018

Våga testa något nytt! Under hösten 2018 släppte vi ett helt gäng med goda nyheter, häng med!

 


Sur svartvinbärsromb

Det sägs att svarta vinbär innehåller 50 olika aromämnen. Om det stämmer eller inte, får en kemist svara på. Alla kan däremot hålla med om att svarta vinbär är en svensk favorit som förenar sött och surt som få andra saker gör. Om du inte pallar att göra gelé eller saft är det här något för dig. Det är som att äta en bit av Sverige. Bildskön och lite småsur.

Innehållet är helt fritt från gelatin och andra animaliska tillsatser.
Lingon/Blåbär Oval Mini

Alltså nu blommar asfalten när du drar dig baklänges genom den svenska urskogen. Det här, kära godisvän, är något så häpnadsväckande som en dubbelgjuten godisbit. Ena sidan är gjord av gelé och smakar lingon, den andra är gjord av skum med smak av blåbär. Det är som att ramla ner i kaninhålet till ett maxat underland. Och ett flippat überland. Galet gott!

Innehållet är helt fritt från gelatin och andra animaliska tillsatser.

Saltade Ovaler Micro 

Ringer det någon klocka när vi säger GEO? Om ja, får du härmed ett mentalt diplom för dina skills. Om nej, så får du allt ta och lyfta lite på den där stenen. De salta ovalerna är så populära att det tydligen inte räcker att få dem i färdiga påsar. Folket vill också ha Saltade Ovaler Micro i lösvikt. Som en cool och svartklädd rocklegend en gång sjöng: You got it!

Innehållet är helt fritt från gelatin och andra animaliska tillsatser.

Halloweenspöke

Tycker du det är otäckt med skräckfilmer? Tänk att det är på låtsas. Den riktiga skräcken är att inte ha tillräckligt många Halloweenspöken hemma till filmen. Halloweenspöken är något så overkligt som dubbelgjutna gelé- och skumgodisar med persikasmak. Om du får ett omärkt VHS-band skickat till dig bör du vara orolig på riktigt. Vem använder VHS liksom?

Innehållet är helt fritt från gelatin och andra animaliska tillsatser.

Chokladskalle

Vad händer när man slår sina kloka skallar ihop? Du får minst två fantastiska Chokladskallar i din lösgodispåse förstås. Och nu snackar vi inte vanliga Chokladskallar. Det här något för dig som vill gå all in på choklad. Chokladskalle är precis vad du tror att det är. Inga krusiduller, ingen fyllning, bara ljuvlig choklad från hjässan till hakspetsen. Som namnet antyder är Chokladskalle någon du kan lita på i alla lägen, en ätbar klippa i ett stormigt godishav.

Chokskalle Hallon/Lakrits

En vild Chokskalle Hallon/Lakrits uppenbarar sig plötsligt. I närheten av den legendariska Hallonlakritsskallens revir, dessutom. Men de är förstås inte konkurrenter. De kompletterar varandra. Chokskallen har ett tydligt släktskap med sin rödsvarta kusin, men bjuder på en helt annan smakupplevelse. En krämig sådan. Brukar du fylla din påse med Hallonlakritsskallar så borde du verkligen göra detsamma med Chokskalle Hallon/Lakrits. Fram med skopan!

Chokskalle Hallon/Lakrits 3-pack

Chokskalle Hallon/Lakrits finns även i praktiskt fickformat. Du bör dock inte ha den i fickan pga den uppenbara risken för smältning. Det är bara ett sätt att beskriva hur smidig storleken är. Stoppa skallarna i munnen direkt eller spara allt till senare på en plats med behaglig rumstemperatur. Precis som den stora chokladkakan är den här varianten en perfekt avvägd kombination av sött och salt. Krämigt. Ljuvligt. Smaskigt.

Chokladen är Fairtrade-certifierad.

Chokskalle Banan/Kola 3-pack 

Har du någonsin ätit en sådan där grillad chokladbanan? Chokskalle Banan/Kola är typ som det, fast utan lägereld, bränd folie, scoutledare och kläder som stinker av rök. Den är inte heller varm, vilket gör att du varken behöver en tesked eller en grytvante för att njuta till fullo. På köpet får du en krämig kolafyllning. Kombinationen av banan, kola och choklad är enligt oss något utöver det vanliga. Du väljer själv om du vill lita på vårt omdöme.

Chokladen är Fairtrade-certifierad.

Chokskalle Jordgubb/Kola 3-pack

Varför doppar man jordgubbar i choklad? Troligtvis för att man tycker att det är gott och att man har något att fira. Det ser dessutom ganska festligt ut. I det här fallet får du även smaskig kolafyllning i samma dopp. Chokskalle Jordgubb/Kola kombinerar allt det där och lite till. Du kan förstås avnjuta denna skapelse vid alla tänkbara tillfällen, festliga som vardagliga, i din ensamhet eller tillsammans med någon du tycker om.

Chokladen är Fairtrade-certifierad.

Kola/salt Skalle 

Den legendariska skallen finns inte bara i lösgodisdisken, utan även i praktiska påsar. Skallarna är betydligt mindre i storlek, men smakar precis lika gott som sin välkända släkting. Det är med säkerhet Sveriges mest kända skallegodis på påse.

Innehållet är helt fritt från gelatin och andra animaliska tillsatser. Sockret är dessutom Fairtrade-certifierat.