BUBS som sponsor

Stort tack för ditt intresse i att ha BUBS som partner/sponsor. Det är många som skriver till oss om samarbeten och sponsring vilket vi tycker är jätteroligt. Idag sponsrar vi en del föreningar och evenemang, men i begränsad utsträckning. Två exempel är HV71 och Team Rynkeby. I de allra flesta fall sponsrar vi med produkter med undantag för vissa större sponsorskap där vi även bidrar med pengar.

Hur vi tänker kring sponsring

BUBS får väldigt många förfrågningar och genom att fylla i vårt formulär nedan ger det oss möjlighet att rättvist jämföra alla inkommande förfrågningar. Ju mer information du har, desto lättare är det för oss att ta ställning till om det är aktuellt. För oss innebär ett sponsringsåtagande mer än att bara dela ut produkter, och vi ser gärna att vi får något tillbaka på vårt engagemang. Några frågor som är bra att svara på är: vad är det för event, vad är syftet, hur många besökare kommer det vara och vilken exponering och synlighet får BUBS?

Vilka event sponsrar vi?

Ofta tas våra beslut kring sponsring från fall till fall, men några områden som är intressanta för oss att sponsra är:

  • Idrottsevenemang
  • Studentevenemang, arbetsmarknadsmässor eller liknande. (Vi sponsrar inte insparker)
  • Evenemang med inriktning på hållbarhet, fairtrade, veganskt osv.

Ansök om sponsring

Vi är alltid intresserade av att höra i vilka sammanhang du ser oss som sponsor. Vi tar emot ansökningar löpande och hör av oss om det blir aktuellt. Vi försöker svara så fort vi kan, men det kan dröja något.

Villkor(Obligatoriskt)