Hej! Vi är BUBS.

BUBS Godis är ett svenskt godisföretag baserat i Jönköping. Här har vi producerat godis sedan tidigt 1990-tal, och vår drivkraft har alltid varit lekfullhet: att våga blanda, testa och smaka oss fram till fantastiska godisbitar. Till vår hjälp har vi en toppmodern klimatsmart godisfabrik som vi är mycket stolta över. Den gör att vi verkligen kan utmana godisbranschen på vårt unika sätt. Resten är som man säger – historia.

The BUBS story

Året är 1992. Någonstans i trakterna kring Huskvarna pantsätter en familj sin villa för att börja tillverka godis. Familjen heter Lindström i efternamn och de har sedan starten varit ägare av företaget som sedan 2023 ägs av Orkla Confectionery & Snacks. BUBS förresten? Jo, det står för Bernt, Ulrik, Birgitta och Stefan. Tillsammans har de varit den drivande faktorn för att göra BUBS till ett välkänt och älskat varumärke. 

Känsla för smak och form

BUBS signum är att skapa en lekfull mix av smak, textur och form. Många av våra godisbitar har dubbla smaker och oväntade former för att överraska både ögat och munnen. Vi tillverkar ungefär femtio olika produkter som du hittar i de flesta butiker i Sverige.

Toppmodernt godis

Idag är BUBS ett högteknologiskt företag och vi gör vårt godis i en av Nordens modernaste godisfabriker. Här finns avancerad och automatiserad utrustning, och vi är troligtvis den enda godisfabriken i landet med förarlösa truckar. Här får också robotar göra det tunga, monotona arbetet medan våra medarbetare övervakar processen noggrant. Fabriken är igång dygnet runt och vi tillverkar flera miljoner kg godis varje år. På pappret heter vi BUBS Godis AB, men som du märker kallar vi oss själva för BUBS. BUBS är certifierade enligt BRC-standard för livsmedelssäkerhet.